Opnå mere energi​

Genskab din balance​

Smidighed i kroppen​

Hvad du kan opnå​

Energi: Efter en behandling vil du have mere energi til at gøre mere, da jeg tester og afbalancerer dit positive energipotentiale indtil der er 100% positiv energi.

Indsigt: Du vil, hvis du følger et forløb til ende, vide, at du har fået større indsigt i dig selv og dine omgivelser.

Lettelse: Der vil altid efter en behandling være en lettelse, da jeg tester stress i %, og afbalancerer til der er 0% stress.

Læsevanskeligheder: Hvis du oplever, at du har problemer med at læse, skrive eller regne, er der noget grundlæggende i kinesiologien, som vil afbalancere de blokeringer, du har i forhold til både lyst og evne.

Mod til at komme videre: Alt efter hvilket mål du har, vil du kunne komme tættere på at nå det ved at få fjernet de udefra kommende og selvskabte forhindringer, der stopper dig fra at nå dit mål.

Motivation: Når afbalanceringen/ behandlingen er forbi, vil du føle større motivation til at komme videre med det du gerne vil, fordi kinesiologi skubber til din personlige udvikling på en nænsom måde.​

Muskelinfiltrationer ømhed og stivhed i kroppen: Din krop kan komme i balance, så alle muskler er lige stærke/afslappede; dette gøres med en kropsafbalancering.

Oplysning: Du vil undervejs i en behandling blive oplyst om, hvad jeg laver, hvad jeg har fat i, og hvordan ubalancen kan være opstået.

Personlig udvikling: I takt med at du bliver afbalanceret, vil du komme tættere på dine ellers ukendte sider og finde dine potentialer frem.

Smidighed i krop, sjæl og ånd: Ud fra healingsprincipper vil en afbalancering af de mentale, fysiske og følelsesmæssige sider tilsammen give følelsen af helhed, smidighed og bevægelse på alle områder.

Udvidet bevidsthed: Hvis du er på en spirituel rejse/udvikling, vil jeg kunne give dig redskaber til at fjerne dagligdagens forstyrrelser og hjælpe dig på vej til en udvidet bevidsthed.

Selvbevidsthed: Når selvbevidstheden er kommet op til overfladen på alle områder, og du er blevet afbalanceret for fortidens og nutidens stress faktorer, er du kommet dertil, hvor du kan vælge, hvordan dit liv skal forme sig fremover. Det giver stor frihedsfølelse at slippe de snærende lænker.​

Er du interesseret i at høre mere?

Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor, så giver jeg dig et uforpligtende opkald, hvor vi kan tage en snak om, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg kontakter dig inden for 24 timer.​