Healing i Slagelse

Når jeg healer, arbejder jeg med energierne, der er at finde i din krop

Jeg finder frem til ubalancer i både din krop og psyke, og derefter udrenser jeg blokeringerne og genopretter din krops naturlige balance.


Du vil føle, at du har mere livsenergi, at du er mere agil, og du har et større flow.


Du skal se healing som en indre rengøringsproces.


Føler du, at du har ubalance i kroppen? Har du været gennem en personlig krise, eller døjer du med stress, der gør det svært at sove? Så kan det være, at healing er den rette behandlingsform for dig. Sammen genopretter vi balancen i dit liv, så du sitrer med fornyet livsglæde, energi og mod.

Hvad kan healing gøre for dig?

Healing kan gøre dig fri for indre forstyrrelser, som kan stamme fra belastninger fra fortiden eller bekymringer for fremtiden.


Du er ved fuld bevidsthed under behandlingen, og jeg vil italesætte, hvordan dine blokeringer og ubalancer svinder væk. Samtidig med at ny energi strømmer ind i dig.


Efter en behandling med healing kan du opleve, at du har en trang til at sove, eller at du enten er let eller tung i hoved/krop.


Det er ganske normalt, da du har været igennem en større spirituel rejse.

Hvad er healing?

Healing er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i et holistisk menneskesyn.
Når jeg udfører healing som behandlingsform, ser jeg derfor krop og sjæl som ligeværdige dele af dig. Derfor vil du også opleve, at healing kan tage form gennem samtale, psykoterapi og meditation. Fokus er på det fysiske såvel som det psykiske.


Den menneskelige krop har sit eget energisystem; vi mærker det som livsenergi.
Og det er gennem fornyet energi, at healingprocessen finder sted.

Hvordan foregår en behandling med healing?

Når jeg behandler dig med healing, genstarter og aktiverer jeg din egen krops selvhealingproces ved hjælp af min egen energi eller gennem rummets energi.


Og da vores psyke har stor indflydelse på vores krops fysiske tilstand, prioriterer jeg også at give dig større selvindsigt. Dette så du kan behandle dine følelser og tanker, uden at de overvælder dig.


Ofte kan negative tanker og følelser blokere vores energisystem og derved vores livsenergi.


Blokeringer kan føles som træthed, anspændthed, fysiske skavanker etc.


Healing som behandlingsform udreder blokeringerne i din krop, så de negative tanker, følelser og oplevelser forsvinder i takt med, at fornyet energi strømmer ind i din krop.

Book tid til healing i Slagelse

Ønsker du at booke en tid til behandling, så skal du bare tage fat i mig. Sammen finder vi ud af, om dette er den rette behandlingsform i lige netop dit tilfælde, derfor tilbyder jeg også altid en uforpligtende samtale om dine muligheder hos mig.​

Book tid

Er du interesseret i at høre mere?

​Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor, så giver jeg dig et uforpligtende opkald, hvor vi kan tage en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.  Jeg kontakter dig indenfor 24 timer.​

Min pris ligger på DKK 700,- pr. behandling.

logo-nyt_9-89a5ea62_3

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-nyt_9-89a5ea62

Jeg er medlem af RAB

​CVR: 25558960

Kontakt mig

​​Sønder Bjergevej 180, 4261 Dalmose​
+ Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 22 14 33

Email: sesse@kinesiolog.net

Åbingstider

​Jeg holder åbent efter aftale.