Hypnose i Slagelse

Oplever du stress i dit liv, lider du af angst, eller vil du gerne bearbejde traumer og lindre smerter?

Så kan hypnose eller hypnoterapi være den rigtige behandlingsform for dig.

​Jeg er uddannet hypnotisør og kinesiolog. Jeg bruger hypnose til at fjerne symptomer som migræne og angst eller laster som sukkertrang, rygestop og søvn. Hypnoterapi bruges som værktøj i den overordene terapi. Jeg tilbyder behandling i Dalmose nær Næstved, Ringsted og Slagelse.

Ofte bliver hypnose forbundet med film, hvor vi ser det som noget mystisk. Men faktisk er hypnose en veldokumenteret behandlingsmetode, som bruges af læger, fysioterapeuter og psykologer i hele verden.

Hvordan foregår hypnose?

Hypnose er en kraftfuld behandlingsform, der tager udgangspunkt i din underbevidsthed.

Forskning har vist, at hypnose kan lindre symptomer på tinnitus, astma og allergi. Sidstnævnte blev jeg selv helbredt for, da jeg besøgte en kinesiolog tilbage i 1990.

En hypnosebehandling starter med, at du skal have det behageligt, så du bliver dybt afslappet.

Du føres herefter stille og roligt ind i en dyb trancetilstand via massage af panden, templet eller nakken. Ofte vil jeg også gentage bestemte ord eller sætninger.

Dele af din bevidsthed vil være vågne, og du vil høre alt, hvad der bliver sagt, men det er almindeligt, at du glemmer det meste igen efter behandlingen. Med hypnose vil jeg nå ind til din underbevidsthed, der lagrer indtryk og følelser.

Det er gennem din underbevidsthed, at vi kan ændre på dårlige vaner og skabe positive forandringer i dit liv.

Hvornår kan hypnose være en god ide?

Det kan være, du ønsker at holde op med at ryge, eller at du gerne vil tabe dig.


Dårlige vaner er ofte forbundet med bestemte stimuli, altså handlinger, der giver hjernen tegn til, at nu skal man eksempelvis ryge en cigaret eller spise slik.


Det kan være, at du forbinder en hård dag på arbejdet med en ekstra stor skål slik, når du kommer hjem. Det er en behagelig tanke, når hverdagen er præget af stress og frustrationer.


Jeg kan igennem hypnosen frakoble forbindelsen mellem stimuli, stressen fra dit arbejde og den udløste trang til sukker.


Det vil sige, at jeg kan få dig til at skifte adfærd, så du får lyst til at spise en gulerod eller selleri i stedet for slik. I din underbevidsthed er der en forbindelse mellem stress og belønning; jeg ændrer blot mønsteret, så du foretrækker det sunde alternativ.

Book behandling med hypnose
​i Slagelse

Kan du genkende nogle af de uønskede problemstillinger hos dig selv?

Med hypnose kan jeg hjælpe dig med at bearbejde psykologisk traume, kronisk træthed, stress og mange flere problemstillinger.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan denne behandlingsform kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til mig.

Jeg tilbyder også clairvoyance behandling.​

Book tid

Er du interesseret i at høre mere?

​Skriv dine kontaktoplysninger nedenfor, så giver jeg dig et uforpligtende opkald, hvor vi kan tage en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.  Jeg kontakter dig indenfor 24 timer.​

Min pris ligger på DKK 700,- pr. behandling.

logo-nyt_9-89a5ea62_3

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo-nyt_9-89a5ea62

Jeg er medlem af RAB

​CVR: 25558960

Kontakt mig

​​Sønder Bjergevej 180, 4261 Dalmose​
+ Klik her for rutevejledning

Telefon: 24 22 14 33

Email: sesse@kinesiolog.net

Åbingstider

​Jeg holder åbent efter aftale.